Ervaringen

Nienke Verheij
Hormonale analyse incl. vetzurentest
Lees verder
De laatste jaren kreeg ik steeds meer last tijdens mijn menstruatie. Veel bloedverlies, huilbuien en kramp. Vaak ben ik op internet op zoek gegaan naar een oplossing, maar anticonceptie wilde ik niet gebruiken dus leek het erop dat dit maar geaccepteerd moest worden. Tot ik hierover met Simone sprak. Zij gaf aan dat hier simpele oplossingen voor zijn, waarmee je geen zooi in hoeft te nemen. Ik kreeg wat makkelijke tips mee, die me geen moeite kosten om in mijn dagelijks leven toe te passen. Inmiddels ben ik een paar maanden verder en heb ik vrijwel geen huilbuien meer vlak voor of tijdens mijn menstruatie. De krampen zijn er natuurlijk nog steeds, maar wel veel minder. Zelfs mijn bloedverlies is minder. Ik kan iedereen aanraden om niet te rond te blijven lopen met zulke dingen, maar op zoek te gaan naar een oplossing. En Simone kan je hier als de beste mee helpen!
Rosita van Berkom
Rosita van Berkom
10-weekse Reset je Hormonen
Lees verder
Hele fijne begeleiding en adviezen gehad van Simone waar ik ook echt wat mee kon. Simone is erg deskundig en weet ontzettend veel van allerlei supplementen die je kunt gebruiken bij diverse soorten van klachten. Ik beveel haar dan ook graag aan.
Saskia van Ek-Lammers
Saskia van Ek-Lammers
Hormonale analyse incl. vetzurentest
Lees verder
Simone heeft me goed geadviseerd. En door simpele aanpassingen in mijn voeding voel ik mij een stuk beter!
Inge van der Wijst
10-weekse Reset je Hormonen
Lees verder
Ik ben begonnen met de 10-weekse omdat ik inzicht wilde krijgen in mijn cyclus en een goede cyclus wilde, deze was namelijk 45 dagen. Daarnaast wilde ik mij graag fitter en energieker voelen en een paar kilo kwijt raken. Dat is gelukt! Je werkt met een werkboek en receptenboek voor 10 weken met echt álle info over het zorgen voor een goede cyclus. De handvatten tijdens de afspraken en het volgen van het eetschema zorgde ervoor dat ik me goed en fit ging voelen, met het gevolg van een goede hormonale cyclus van 45 dagen naar 31 dagen. Geen vraag, appje of belletje is teveel en je voelt je echt gehoord. En daarbij ben ik enorm goed geholpen. Dit werkboek met info op een simpele maar duidelijke manier helpt je om het te gaan begrijpen. Erg tevreden en kan het zeker aanraden mocht je geen goedlopende cyclus hebben en/of jezelf futloos voelen. Na een paar weken merk je al verschil!
Willeke van Gennip
Willeke van Gennip
EMB test
Lees verder
Ik was al 5 jaar bezig om te proberen om af te vallen. Dieet zus dieet zo, ik viel niet af. Zo ben ik bij Simone gekomen, zij heeft de EMB test bij me afgenomen waar verschillende dingen uitkwamen, waardoor ik een blokkade had met afvallen. Ze heeft me fijne tips gegeven en kan altijd vragen bij haar stellen en daar krijg je ook een toereikend antwoord op. Nu 4 maanden verder ben ik ruim 10 kg afgevallen, ik voel me fitter en vitaler. Superfijn, dit had ik niet meer verwacht.
Nicole
EMB test
Lees verder
Na al jaren problemen te hebben gehad met mijn darmen, besloot ik dat het tijd werd voor verandering. In een ver verleden heb ik wel eens onderzoeken gehad, maar daar werd geen oorzaak gevonden voor mijn darmproblemen. Ik besloot het eens over een andere boeg te gooien en zocht contact met Simone. Eerlijk gezegd was ik licht sceptisch: zou één vingerprikje écht kunnen leiden tot verandering? Uit het onderzoek bleek dat er toch écht wel wat aanwijsbare oorzaken waren van mijn darmproblemen. Simone heeft uitgebreid de tijd genomen om alles uit te leggen en aangegeven welke supplementen me zouden kunnen helpen. Met de gedachte ‘baat het niet, dan schaadt het niet’, ben ik gestart met de supplementen die ik keurig en snel verstuurd kreeg via de post. Er ging een wereld voor me open: mijn darmproblemen verdwenen als sneeuw voor de zon!
Nancy Rovers
EMB test
Lees verder
Ik heb duidelijke uitleg gekregen over de uitslag van de bloedtest. Simone geeft je advies over de veranderingen die je kunt doen maar legt je niks op. Ik heb voor mij haalbare veranderingen toegepast met het doel om te kijken of ik verandering merk en ik ben positief verrast. Ik sta minder moe op in de ochtend en heb meer energie.
Anneke van Veggel
EMB test
Lees verder
Simone luistert goed en denkt met je mee. Heeft ook duidelijk het behandelplan en vooral ook het waarom ervan uitgelegd. Ben nu vooral benieuwd naar het resultaat.
Sanne van Sleeuwen
EMB test
Lees verder
Simone ervaren als een lieve betrokken vrouw die vanuit alle hoeken met je mee denkt! Prettig contact, legt alles duidelijk uit en geen vraag is te veel! Fijne tips waar je zelf van kan kiezen welke voor je werkt!
Willeke Dekkers
Hormonale analyse incl. vetzurentest
Lees verder
Simone heeft alles heel duidelijk uitgelegd en neemt de klachten serieus. Zeer benieuwd wat uiteindelijk de resultaten zullen zijn.
Simone de Laat
EMB test
Lees verder
Zeer professionele persoonlijke aanpak. Heel interessant wat voor inzichten je krijgt. Ik kan het iedereen aanraden, ik voel mij stukken fitter!
Sanne Valk
EMB test
Lees verder
Ik werd heel vriendelijk ontvangen. De ruimte is prettig en brengt rust. Ik heb veel inzichten gekregen, ben enthousiast en nieuwsgierig naar andere pakketten die ze aanbied.