Ervaringen

Nienke Verheij
Read More
De laatste jaren kreeg ik steeds meer last tijdens mijn menstruatie. Veel bloedverlies, huilbuien en kramp. Vaak ben ik op internet op zoek gegaan naar een oplossing, maar anticonceptie wilde ik niet gebruiken dus leek het erop dat dit maar geaccepteerd moest worden. Tot ik hierover met Simone sprak. Zij gaf aan dat hier simpele oplossingen voor zijn, waarmee je geen zooi in hoeft te nemen. Ik kreeg wat makkelijke tips mee, die me geen moeite kosten om in mijn dagelijks leven toe te passen. Inmiddels ben ik een paar maanden verder en heb ik vrijwel geen huilbuien meer vlak voor of tijdens mijn menstruatie. De krampen zijn er natuurlijk nog steeds, maar wel veel minder. Zelfs mijn bloedverlies is minder. Ik kan iedereen aanraden om niet te rond te blijven lopen met zulke dingen, maar op zoek te gaan naar een oplossing. En Simone kan je hier als de beste mee helpen!
Sanne van Sleeuwen
Read More
Simone ervaren als een lieve betrokken vrouw die vanuit alle hoeken met je mee denkt! Prettig contact, legt alles duidelijk uit en geen vraag is te veel! Fijne tips waar je zelf van kan kiezen welke voor je werkt!
Simone de Laat
Read More
Zeer professionele persoonlijke aanpak. Heel interessant wat voor inzichten je krijgt. Ik kan het iedereen aanraden, ik voel mij stukken fitter!
Saskia van Ek-Lammers
Read More
Simone heeft me goed geadviseerd. En door simpele aanpassingen in mijn voeding voel ik mij een stuk beter!
Willeke Dekkers
Read More
Simone heeft alles heel duidelijk uitgelegd en neemt de klachten serieus. Zeer benieuwd wat uiteindelijk de resultaten zullen zijn.
Sanne Valk
Read More
Ik werd heel vriendelijk ontvangen. De ruimte is prettig en brengt rust. Ik heb veel inzichten gekregen, ben enthousiast en nieuwsgierig naar andere pakketten die ze aanbied.