Hormonale analyse

Met de hormonale analyse kijken we naar hoe jouw hormonen ervoor staan en kun je gericht aan de slag om je hormonen in balans te brengen.

Na de analyse ontvang je van mij praktische tips waarmee je direct kunt starten.

Voor wie is deze analyse bedoeld:

 • Je voelt je een bepaalde periode per maand niet jezelf
 • Je hebt moeite met je gewicht
 • Je voelt je niet fit en vaak moe
 • Je hebt vaak lichamelijke klachten zoals hoofdpijn, rugpijn, migraine, stemmingswisselingen, prikkelbaarheid, slaapproblemen

Je hormonen hebben meer invloed op je lichamelijke klachten dan je misschien verwacht.

De keuzes die je maakt voor voeding, beweging en ontspanning zijn van groot belang voor onze hormonen.

Door middel van de hormonale analyse krijg je tijdens een gesprek inzichten in de oorzaken en een praktisch advies dat je gaat helpen om je weer jezelf te gaan voelen en je hormonen in balans te brengen.

Nienke Verheij
Lees verder
De laatste jaren kreeg ik steeds meer last tijdens mijn menstruatie. Veel bloedverlies, huilbuien en kramp. Vaak ben ik op internet op zoek gegaan naar een oplossing, maar anticonceptie wilde ik niet gebruiken dus leek het erop dat dit maar geaccepteerd moest worden. Tot ik hierover met Simone sprak. Zij gaf aan dat hier simpele oplossingen voor zijn, waarmee je geen zooi in hoeft te nemen. Ik kreeg wat makkelijke tips mee, die me geen moeite kosten om in mijn dagelijks leven toe te passen. Inmiddels ben ik een paar maanden verder en heb ik vrijwel geen huilbuien meer vlak voor of tijdens mijn menstruatie. De krampen zijn er natuurlijk nog steeds, maar wel veel minder. Zelfs mijn bloedverlies is minder. Ik kan iedereen aanraden om niet te rond te blijven lopen met zulke dingen, maar op zoek te gaan naar een oplossing. En Simone kan je hier als de beste mee helpen!
Saskia van Ek-Lammers
Saskia van Ek-Lammers
Lees verder
Simone heeft me goed geadviseerd. En door simpele aanpassingen in mijn voeding voel ik mij een stuk beter!
Fieke
Lees verder
Simone geeft duidelijke uitleg naar aanleiding van de vragenlijst. Ik heb genoeg handvatten gekregen om mee aan de slag te gaan en heb per mail nog een duidelijk uitgewerkt advies ontvangen. Het gesprek heb ik als prettig ervaren.
Renske
Lees verder
Ik heb een heel fijn gesprek gehad met Simone. Ik heb goede tips ontvangen en ik weet nu beter welke voeding gezond is voor mij en welke producten ik beter kan laten staan.
Willeke Dekkers
Lees verder
Simone heeft alles heel duidelijk uitgelegd en neemt de klachten serieus. Zeer benieuwd wat uiteindelijk de resultaten zullen zijn.
Sanne Valk
Sanne Valk
Lees verder
Ik werd heel vriendelijk ontvangen. De ruimte is prettig en brengt rust. Ik heb veel inzichten gekregen, ben enthousiast en nieuwsgierig naar andere pakketten die ze aanbied.
Vorige
Volgende

Vetzurentest?

Een vetzurentest is een test die de gezondheid van jouw cellen meet.

Een gezonde cel is soepel en doorlaatbaar waardoor voedingsstoffen makkelijk in de cel komen en afvalstoffen makkelijk uit de cel gaan.

Als je een beschadigde cel hebt, dan is het celmembraan hard en stijf. Voedingsstoffen kunnen dan niet zo gemakkelijk de cel in en voedingsstoffen worden maar gedeeltelijk opgenomen. Daarbij kunnen de afvalstoffen niet goed de cel uit en worden niet volledig uitgescheiden.

Ook voor onze hormonen is het van belang dat de cel gezond is!

Bij een hormonale disbalans, of als jij vage klachten ervaart, moet er eerst balans in je lijf komen. Diverse hormonen worden aangemaakt uit vetzuren, maar ook heel veel andere lichaamsprocessen worden ondersteund door Omega 3.

De vetzurentest nemen we af via een vingerprik, het bloed wordt geanalyseerd op 11 verschillende vetzuren
(omega 3 en omega 6). De test meet een aantal belangrijke punten:

 • De beschermingswaarde van je cellen tegen ontstekingen
 • De omega 3 waardes in je bloed
 • De hardheid van het celmembraan
 • De balans tussen omega 6 en omega 3
 • De omega 6 waardes in je bloed
 • Je mentale weerstand

Als de uitslag van de vetzurentest binnen is plannen wij een afspraak in om zowel de hormonale analyse als de vetzurentest te bespreken. Je ontvangt van mij een samenvatting van het gesprek en de adviezen.

Zinzino omega 3 zorgt voor gezonde cellen
Zinzino omega 3 balans versus omega 6 balans

Investering hormonale analyse

97,-
 • Hormonale analyse
 • Bespreking hormonale analyse
 • Samenvatting advies

Investering hormonale analyse incl. vetzurentest

157,-
 • Hormonale analyse t.w.v. 97 euro
 • Vetzurentest t.w.v. 125 euro
 • Bespreking hormonale analyse en uitslag vetzurentest
 • Samenvatting advies

Gezondheidsvoordelen gebruik omega 3

Door het gebruik van omega 3:
 • Zorg je voor een goede ondersteuning bij hormonale klachten, zoals stemmingswisselingen, opvliegers en menstruatieklachten
 • Is er een betere opname van voedingsstoffen, vitaminen en mineralen
 • Voorkom je ontstekingen
 • Voorkom je vage pijntjes en vage klachten
 • Zorg je voor meer energie
 • Zorg je voor een mooie huid
 • Zorg je voor een helderder hoofd
 • Verlaag je het risico op hart- en vaatziekten, kanker, alzheimer, artritis, hersenbloedingen en andere ziektebeelden

Zinzino

Sinds ik Zinzino Balance Oil gebruik ervaar ik meer energie, geen vage klachten meer, balans in mijn lichaam, minder zin om te snaaien en mijn omega 3 vs omega 6 vetzurenbalans is in orde.

De voordelen van het gebruik van Zinzino:

 1. Hoge dosering EPA en DHA
 2. De meest geteste Omega 3
 3. Tevens in VEGAN versie verkrijgbaar
 4. Diverse smaken
 5. Ook in capsules verkrijgbaar
 6. Hoogwaardige Polyfenolen voor betere opname en stabiliteit van de olie & polyfenolen zijn ook krachtige ontstekingsremmende middelen die ontstekingsenzymen en weefsel beschadigden enzymen blokkeren. Polyfenol, zoals die uit de olijven bezitten ook antioxiderende eigenschappen die de cellen en de bloedlipiden beschermen tegen oxidatieve stress (anti-aging).
Zinzino balance oil