Wil jij onbewuste emotionele blokkades aanpakken om blijvend van fysieke en/of mentale klachten af te komen?

Stel je eens voor, de klachten waar jij al zolang mee rondloopt worden blijvend opgelost, zowel fysiek, mentaal als emotioneel.

Heb jij al van alles geprobeerd om van je klachten af te komen?
Wist je dat er onder 90% van alle fysieke en mentale klachten een emotionele blokkade zit?

Een onverwerkte emotie die in jouw systeem vast zit zorgt ervoor dat klachten ontstaan, vaak ben jij je hier niet van bewust.
Met NEI gaan we samen op zoek naar deze onverwerkte emotie en pakken we jouw klacht bij de oorsprong aan.

Ik help je van deze klachten af zodat jij jouw energie kunt besteden aan dingen waar je blij van wordt

NEI therapeut Simone Meurkens Son en Breugel

Herken jij je in een of meerdere van onderstaande punten?

  • Je bent al langere tijd zoekende naar wat je wilt met je leven. Je wil graag dingen veranderen, maar je weet niet hoe
  • Je wil meer rust ervaren en kunnen genieten van de kleine dingen. Je weet in je hoofd hoe je dit wil maar je valt steeds weer terug in je oude patroon van nadenken en onrust
  • Je bent al bij meerdere coaches, therapeuten of psychologen geweest om je te helpen met jouw klachten
  • Je wil graag veranderen en weet wat je te doen staat, maar het lukt je niet om dit te doen
  • Je wil het graag goed doen op alle fronten. Een  liefdevolle geïnteresseerde partner zijn, een leuke collega zijn, een luisterend oor voor je vriendinnen zijn, een leuke moeder zijn. Toch voel je je aan het einde van de dag alsnog tekortschieten en je wil graag aan de slag met deze belemmerende gedachten.

Waarom voel jij je zo en ervaar je wellicht klachten?

Ervaar jij fysieke of mentale klachten, maar ook blokkades en sabotage gedrag. Denk aan uitstelgedrag, voornemens niet volhouden, jezelf klein houden, pleasen, jezelf niet durven uitspreken, geen zelfvertrouwen of heel graag iets willen maar er niet aan durven beginnen.
Los je deze emoties op, dan kan de klacht verdwijnen.

Je leven is een rollercoaster aan emoties en gebeurtenissen. Een deel van die emoties en gebeurtenissen kun je goed verwerken, maar een deel ook niet. Onverwerkte emoties blijven net zo lang in je lichaam tot je ze verwerkt. Doe je dit niet, dan zorgt dat voor klachten.

95% van onze gedragingen en overtuigingen komen voort uit ons onderbewustzijn. Slechts 5% gebeurt bewust.

De biotensor maakt het onzichtbare zichtbaar

De biotensor is een energetisch meetinstrument dat helpt om onverwerkte emoties op te sporen. De biotensor meet de energie vanuit je onderbewustzijn door middel van kleine trillingen en helpt je om een stem te geven aan je onderbewustzijn en onder woorden te brengen wat jij al langere tijd voelt. Zo helpt de biotensor ons om antwoorden te geven op dingen die jij bewust niet meer weet. De biotensor gebruik ik tijdens een NEI-sessie.

Tijdens de NEI-sessie werken we volgens de NEI-methode waarmee we samen onderzoeken waaraan gewerkt mag worden. Deze methode bevat ook technieken om de onverwerkte emoties die we tegenkomen alsnog te verwerken, zodat de klacht verdwijnt.

De NEI-methode is een unieke manier om jouw klacht bij de oorzaak aan te pakken, waardoor jouw klacht verdwijnt en jij energie hebt om te doen waar je echt gelukkig van wordt.

 

NEI-sessie

97,- incl. BTW
  • NEI-sessie, consult van max. anderhalf uur

Ik ben lid van vereniging van NEI therapeuten

Lid van vereniging van NEI therapeuten