Fit met Simone - Simone Meurkens - Hormoon coach

Wil jij weer fit en energiek in het leven staan?

Hormoonexpert Simone Meurkens

Ga jij aan de slag met jouw hormonen?

Ik ben Simone, hormoon- en gewichtsexpert, dagelijks begeleid ik vrouwen die last hebben van hormonale klachten zoals ongemak door menstruatie, stemmingswisselingen, hoofdpijn, rugpijn, migraine, prikkelbaarheid en slaapproblemen. 

Als hormoonexpert leer ik vrouwen dat door op een andere manier te eten, te bewegen en hun mindset aan te passen de hormonen weer in balans gebracht worden. Zodat de lichamelijke- en psychische klachten verdwijnen en zij zich ook veel fitter en energieker voelen.

Start meteen met jouw hormonen in balans te brengen​

Vul de hormonale analyse in en weet direct welke hormonen er bij jou uit balans zijn.

Na het invullen van de hormonale analyse weet jij:

  • Welke hormonen er bij jou uit balans zijn
  • Hoe je jouw hormonen weer in balans krijgt
  • Welke hormonen jouw klachten veroorzaken
  • Hoe je deze klachten aanpakt met voeding, beweging en mindset

Reviews van klanten

Nienke Verheij
Lees verder
De laatste jaren kreeg ik steeds meer last tijdens mijn menstruatie. Veel bloedverlies, huilbuien en kramp. Vaak ben ik op internet op zoek gegaan naar een oplossing, maar anticonceptie wilde ik niet gebruiken dus leek het erop dat dit maar geaccepteerd moest worden. Tot ik hierover met Simone sprak. Zij gaf aan dat hier simpele oplossingen voor zijn, waarmee je geen zooi in hoeft te nemen. Ik kreeg wat makkelijke tips mee, die me geen moeite kosten om in mijn dagelijks leven toe te passen. Inmiddels ben ik een paar maanden verder en heb ik vrijwel geen huilbuien meer vlak voor of tijdens mijn menstruatie. De krampen zijn er natuurlijk nog steeds, maar wel veel minder. Zelfs mijn bloedverlies is minder. Ik kan iedereen aanraden om niet te rond te blijven lopen met zulke dingen, maar op zoek te gaan naar een oplossing. En Simone kan je hier als de beste mee helpen!
Simone de Laat
Lees verder
Zeer professionele persoonlijke aanpak. Heel interessant wat voor inzichten je krijgt. Ik kan het iedereen aanraden, ik voel mij stukken fitter!
Saskia van Ek-Lammers
Lees verder
Simone heeft me goed geadviseerd. En door simpele aanpassingen in mijn voeding voel ik mij een stuk beter!
Vorige
Volgende

Start met je hormonen in balans te brengen eenmalig voor € 97,-

Reset je Hormonen werkboeken

Wil jij meer begeleiding?

Wil jij 10 weken lang begeleiding van mij als hormooncoach en samen werken aan jouw hormonale balans?

Dit 10-weekse traject, de Reset je Hormonen methode, wordt ondersteund door een receptenboek met weekmenu’s, 10 weken lang iedere dag een recept voor ontbijt, lunch en diner. Gezonde tussendoortjes, een detox en nog veel meer extra’s die je vindt terug in het werkboek.

Tijdens de 10-weekse wordt je begeleidt door mij.
Wil je hier meer over weten lees dan verder via de link of check bij mijn aanbod de Reset je Hormonen methode.