Workshop "het zijn je hormonen"

Tijdens de workshop “het zijn je hormonen” vertelt hormoonexpert Simone Meurkens je alles over hormonen, de cyclus, hormonale klachten en aan het einde van de workshop weet jij welke hormonen er bij jou uit balans zijn.

Waar: De Boerderij te Son en Breugel
Wanneer: zondag 19 juni 10.00-12.00u
Investering:
* Voor niet-leden 20 euro incl. koffie/thee
* Voor leden van de Boerderij 19 euro incl. koffie/thee (gebruik kortingscode LID bij het afrekenen)

Workshop het zijn je hormonen

Ervaringen van anderen

Nienke Verheij
Lees verder
De laatste jaren kreeg ik steeds meer last tijdens mijn menstruatie. Veel bloedverlies, huilbuien en kramp. Vaak ben ik op internet op zoek gegaan naar een oplossing, maar anticonceptie wilde ik niet gebruiken dus leek het erop dat dit maar geaccepteerd moest worden. Tot ik hierover met Simone sprak. Zij gaf aan dat hier simpele oplossingen voor zijn, waarmee je geen zooi in hoeft te nemen. Ik kreeg wat makkelijke tips mee, die me geen moeite kosten om in mijn dagelijks leven toe te passen. Inmiddels ben ik een paar maanden verder en heb ik vrijwel geen huilbuien meer vlak voor of tijdens mijn menstruatie. De krampen zijn er natuurlijk nog steeds, maar wel veel minder. Zelfs mijn bloedverlies is minder. Ik kan iedereen aanraden om niet te rond te blijven lopen met zulke dingen, maar op zoek te gaan naar een oplossing. En Simone kan je hier als de beste mee helpen!
Saskia van Ek-Lammers
Lees verder
Simone heeft me goed geadviseerd. En door simpele aanpassingen in mijn voeding voel ik mij een stuk beter!
Lieke van Os
Lees verder
Ik had iedere menstruatie ontzettend last van hoofdpijn en mijn cyclus verliep niet regelmatig. Met het advies van Simone was mijn hoofdpijn direct een stuk minder dan normaal en de 2e menstruatie na het advies was zonder hoofdpijn en dat is nu nog steeds zo. Daarnaast verloopt mijn cyclus nu regelmatig. Door kleine aanpassingen in mijn voeding voel ik mij nu zo, echt heel blij dat ik de stap heb genomen om naar Simone te gaan
Vorige
Volgende

Over Simone

Als ervaringsdeskundige en hormoonexpert is het mijn missie om vrouwen bewust te maken van onze hormonen en de invloed hiervan op ons dagelijks leven. Ik help hierin balans aan te brengen door een gezondere leefstijl op basis van voeding, beweging en mindset.
Hormoonexpert Simone Meurkens

Hormoonexpert Simone Meurkens
Menstruatie hormoonexpert Simone Meurkens
Voeding hormoonexpert Simone Meurkens
Voeding en beweging, hormoonexpert Simone Meurkens