Je bekijkt nu Interview Mooi Son en Breugel krant

Interview Mooi Son en Breugel krant

Interview door Emmy Grit van de Mooi Son en Breugel krant

Onlangs ben ik geïnterviewd door Emmy van de Mooi Son en Breugel krant.

Als niet Sonse een hele eer!

Vanaf de verschijning van mijn interview ga ik 4-wekelijks een column schrijven voor deze krant en hoop ik zo de bewoners uit Son en Breugel te inspireren met tips en informatie over hormonen en gezondheid.

Lees het interview hier.

In mijn praktijk werk ik met een hormonale analyse om direct inzicht te krijgen in de disbalans van de klant die bij mij komt met klachten.

Wil iemand samen aan de slag met voeding, beweging en hormonen dan werk ik met een 10-weekse. Tijdens dit programma werken we volgens de Reset je Hormonen methode en ga ik samen met een klant 10 weken aan de slag, een receptenboek met weekmenu’s voor 10 weken en een werkboek met opdrachten maken onderdeel uit van de methode.

 

Hormoonexpert Simone Meurkens

Geef een reactie